For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Brochure - Contact Us

Brosjyre - Kontakt oss

Attraksjoner

Sjøormen i Seljordsvatnet er den største attraksjonen i bygda. Det er veldig populært å speide utover vannet på en rolig, varm og solfylt dag, da det er størst mulighet for at den dukker opp. Det kan du gjøre fra Sjøormtårnet i Seljord sentrum eller fra Saunaen, rett utenfor Telnessanden. Rett utenfor Seljord Sentrum kan du oppleve gårdsferie på nært hold. De har en rekke dyr og ikke minst tar de vare på Telemarkskua som er en utryddingstruet rase.

Antall resultater:

Antall resultater: 5

 1. Legg Sjøormen til i reiseruten din.

  Sjøormen

  Sted

  Seljord

  Midt i Telemark, fylket som til alle tider har vært knyttet til eventyr, folkeviser og fantasi, ligger Seljordsvannet og ruger på sin store hemmelighet. Hva er det egentlig som gjemmer seg under den blå, vennlige overflaten?

 2. Telnessanden

  Sted

  Seljord

  Telnessanden er vurdert av mange som Seljords beste strand. Noe om aktivitetene, minigolf, lekeplass etc. Det ligger mellom Seljord og Bø. 

 3. Lysvandring i Hanakamjuvet

  Sted

  Seljord

  Lysvandring i Hanakamjuvet laurdag 6. oktober!

 4. Legg Sauna til i reiseruten din.

  Sauna

  Sted

  Seljord

  Sauna, eller Saunaen, er en av tre installasjoner fra prosjektet “Into the Landscape” som er basert på lokale soger og bygd inn i landskapet. Siden Saunaen ble bygget i 2009 har den vært godt besøkt. Med en økende interesse for leie av Saunaen ble…

 5. Legg Galleri Nutheim til i reiseruten din.

  Galleri Nutheim

  Sted

  Seljord

  Nutheim Galleri
  I 1878 såg Galleri Nutheim dagens ljos. Der kan de sjå utstilling av kunstnarar med tilknytning til Flatdal. Nutheim tek imot bussgrupper og andre grupper for bespisning og omvisning av deira severdighetar.

Søk overnatting

kategori:
Sted:

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Følg oss...