For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Toppturer/ Utsiktspunkt

I VandreTelemark finner du stier til utsiktspunkt som kan ta pusten fra deg! Gaustaoppen byr på Sør-Norges videste utsikt hvor du kan se en sjettedel av Norge. Lårdalstigen tar deg langs fjellkanten 800 m over Telemarkskanalen. Her kjenner du suget fra fjorden og fjella, og utsikten er vid, vill og svimlende vakker!

Storslått utsikt 


Det er lett å få godfølelsen på en fjelltopp. Selv nistepakka smaker ekstraordinært med god utsikt til. Det å se soloppgangen og solnedgangen fra en fjelltopp er magisk! Følelsen når det mektige fjellandskapet bader i et gyllent lys. Disse minnene kan du leve på gjennom hele vinteren.


Turglede


Husk at klar vår- eller høstluft er helt perfekt for en utsiktstur! Så fort vårsola kommer og snøen begynner å smelte, trekker vi på oss turklær og gode sko – nå skal vi ut å gå tur! I fjellet, i skogen, på vidda, langs fjorder og sjø - vi er ute og går. Å utforske og omfavne naturen er for mange en viktig del av det å være norsk.

Naturopplevelser


I Vandre Telemark har vi en vakker og variert natur som innbyr til vandring og sterke naturopplevelser. Fra kystfjell og øyer i sør til innlandsfjorder, fjell og vide vidder i vest. Her er elver og vann, skoger og myrer, naturfenomen og kulturminner - og ikke minst en masse muligheter til å høste av naturens råvarer. Vandre Telemark er et eldorado for den friluftsinteresserte! Felles for alle turene er at du går trygt på godt merka stier i storslått og mangfoldig natur.De beste toppturene i Telemark


Har du lyst på en luftig opplevelse med god utsikt bør du prøve en av disse turene! Toppturene i VandreTelemark byr på panoramautsikt og vi har trukket frem 5 turforslag for deg som elsker storslagen utsikt. God tur!
Våre beste utsiktsturer:

Søk overnatting

kategori:
Sted:

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Følg oss...