For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Vandrervennlig overnatting

Velkomen vandrer til overnattingssteder som tar vare på deg som liker å gå på tur! I VandreTelemark finner du et utvalg overnattingssteder som er spesielt forberedte på å ta i mot deg som ønsker å vandre.


Hva er en Velkomen vandrer bedrift?


I dag er 8 bedrifter kvalifiserte Velkomen vandrer bedrifter. Hos disse bedriftene er det tilrettelagt slik at du blant annet kan tørke våte klær, sko og turutstyr. Du kan smøre deg matpakke, fylle termosen og trygt legge ut på tur med god informasjon  i hånda. Alle Velkomen vandrer bedrifter har felles merking. Se etter dette skiltet ved inngangen – da vet du at du er i gode og vandrervennlige hender!


Velkommen vandrer = kompetent vertskap


Hos Velkommen vandrer bedriftene finner du ansatte med gode kunnskaper om turmulighetene i nærheten. Trenger du hjelp til å velge en tur som passer for deg og ditt nivå er det bare å spørre! Du får også gode råd om hvordan du kommer deg til startpunktet av turen du har valgt, og om det spesielle ting du bør tenke på ved akkurat ditt turvalg.


God informasjon om lokale turer


Bedriftene har derfor et godt utvalg  miniguider tilgjengelig slik at du kan vandre trygt med kart og god informasjon i hånda når du legger ut på tur. Vi har gjort et utvalg av de beste vandreturene lokalt for å hjelpe deg som ikke er lokalkjent med å velge en god og kvalitetssikret tursti. På bedriftenes nettsider vil du og finne tips om gode turer i lokalområdet.


Lån av utstyr


Ved flere av bedriftene får du også låne sekk, sitteunderlag og termos dersom du vil ta en impulstur og ikke har nødvendig utstyr med deg.  Her finner du en oversikt over Velkomen vandrer overnatting på ditt turmål.

Søk overnatting

kategori:
Sted:

Utvalgte
Camping & hytter

Se alle Camping & hytter

Hogstul Hytter

Hogstul Hytter

LocationTuddal

Hogstul Hytter var opprinnelig en gammel fjellgård i Tuddal. Nå er de fleste bygningene ombygd til utleiehytter.

Utvalgte
Hotell & B&B

Se alle Hotell & B&B

Fyresdal bed & breakfast

Fyresdal bed & breakfast

LocationFyresdal

Fyresdal bed & breakfast er eit pensjonat med seks rom. Nyt den huslege atmosfæren, koslege rom, gode senger og ein god frokost. Vi inviterer deg også på ein herlig middag fra eige kjøkken.

Seljord hotell og vertskapet Elisabeth og Tor Rett ønsker velkommen til et hyggelig opphold i historiske rammer. 
Seljord er en idyllisk bygd midt i hjertet av Telemark, hotellet ligger rett ved veien E 134 som bringer deg over til øst- og vestlandet.Hotellet ble oppført året 1857 i sveitserstil og er et av de små gamle trehotellene i Norge som tilbyr skreddersøm og en hjemmekoselig atmosfære. Vi er stolte medlemmer av De historiske hotell & spisesteder som er en samling av unike privateide hotell og restauranter i Norge.

Seljord Hotell

LocationSeljord

Tradisjonsrik overnatting i Telemark. Midt i hjartet av Telemark, ligg Seljord, sjøormens rike. Seljord Hotel har tradisjonar tilbake til 1857, frå denne tida og fram til i dag har hotellet fungert...

Rauland Vandrehjem Akademiet

Rauland Vandrehjem Akademiet

LocationRauland

Rimeleg overnatting - heile året Raulandsakademiet er medlem av Norske Vandrehjem og tilbyr overnatting med frokost året rundt på enkelt, 2-sengs- eller familierom.

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Følg oss...