For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Vandrervennlig overnatting

Velkomen vandrer til overnattingssteder som tar vare på deg som liker å gå på tur! I VandreTelemark finner du et utvalg overnattingssteder som er spesielt forberedte på å ta i mot deg som ønsker å vandre.


Hva er en Velkomen vandrer bedrift?


I dag er 8 bedrifter kvalifiserte Velkomen vandrer bedrifter. Hos disse bedriftene er det tilrettelagt slik at du blant annet kan tørke våte klær, sko og turutstyr. Du kan smøre deg matpakke, fylle termosen og trygt legge ut på tur med god informasjon  i hånda. Alle Velkomen vandrer bedrifter har felles merking. Se etter dette skiltet ved inngangen – da vet du at du er i gode og vandrervennlige hender!


Velkommen vandrer = kompetent vertskap


Hos Velkommen vandrer bedriftene finner du ansatte med gode kunnskaper om turmulighetene i nærheten. Trenger du hjelp til å velge en tur som passer for deg og ditt nivå er det bare å spørre! Du får også gode råd om hvordan du kommer deg til startpunktet av turen du har valgt, og om det spesielle ting du bør tenke på ved akkurat ditt turvalg.


God informasjon om lokale turer


Bedriftene har derfor et godt utvalg  miniguider tilgjengelig slik at du kan vandre trygt med kart og god informasjon i hånda når du legger ut på tur. Vi har gjort et utvalg av de beste vandreturene lokalt for å hjelpe deg som ikke er lokalkjent med å velge en god og kvalitetssikret tursti. På bedriftenes nettsider vil du og finne tips om gode turer i lokalområdet.


Lån av utstyr


Ved flere av bedriftene får du også låne sekk, sitteunderlag og termos dersom du vil ta en impulstur og ikke har nødvendig utstyr med deg.  Her finner du en oversikt over Velkomen vandrer overnatting på ditt turmål.

Søk overnatting

kategori:
Sted:

Utvalgte
Camping & hytter

Se alle Camping & hytter

Hogstul Hytter

Hogstul Hytter

LocationTuddal

Hogstul Hytter var opprinnelig en gammel fjellgård i Tuddal. Nå er de fleste bygningene ombygd til utleiehytter.

Utvalgte
Hotell & B&B

Se alle Hotell & B&B

Rauland Vandrehjem Akademiet

Rauland Vandrehjem Akademiet

LocationRauland

Rimeleg overnatting - heile året Raulandsakademiet er medlem av Norske Vandrehjem og tilbyr overnatting med frokost året rundt på enkelt, 2-sengs- eller familierom.

Rauland Høgfjellshotell

Rauland Høgfjellshotell

LocationRauland

Hotell med suiter, dobbeltrom, enkeltrom, familierom og leiligheter. Hotellet er renovert i tradisjonsrike telemarksfarger og flott interiør. 8 km fra Rauland sentrum retning Rjukan.

Fyresdal bed & breakfast

Fyresdal bed & breakfast

LocationFyresdal

Fyresdal bed & breakfast er eit pensjonat med seks rom. Nyt den huslege atmosfæren, koslege rom, gode senger og ein god frokost. Vi inviterer deg også på ein herlig middag fra eige kjøkken.

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Følg oss...